Swimmingpool

Swimmingpool

Drömmer ni om en egen swimmingpool där hemma? Visst vore det underbart att bara ha några få meter till ett svalkande bad och en härlig simtur? Tänk att ha en plats där era barn kan leka, en oas för avkoppling och en mötesplats för familj och kompisar! Vänd er till oss på Energikedjan AB så vägleder vi er hela vägen fram till att ni fått era drömmar uppfyllda.

Man har länge räknat swimmingpooler som en lyx som få haft råd att unna sig men tack och lov så börjar detta förändras. Energikedjan AB har ett nära samarbete med svenska Poolteam som tillverkar swimmingpooler av hög kvalitet och till rimliga priser. Tack vare deras produkter och våra tjänster kan fler njuta av avkopplande bad i sina hem.

Kontakta oss

Drömmer ni om en egen swimmingpool där hemma?
Val av swimmingpool - vad ska man tänka på?

En swimmingpool från Poolteam har elegant design och kan anpassas efter era behov, ert hems förutsättningar och er budget. Med deras och vår hjälp får ni en swimmingpool som smälter in i er hemmiljö. Anlita oss på Energikedjan AB och gör era grannar avundsjuka!

Vi kan tillhandahålla ett varierat utbud av swimmingpooler och utför alla installationer med omsorg och fokus på kvalitet. Om ni känner er osäkra på vilken swimmingpool ni ska välja så hjälper vi er gärna med konsultation. Våra duktiga medarbetare har lång branscherfarenhet och gedigen kompetens kring allt som har med swimmingpool att göra.

Val av swimmingpool – vad ska man tänka på?

När ni funderar över vilken pool ni vill ha är viktigt att ni tar ställning till var den ska placeras. Vi rekommenderar att ni väljer ett ställe där solen skiner länge och där det är vindstilla. En annan sak som kan vara bra att tänka på är insyn – är det viktigt för er att få vara ifred eller gör det inget om grannarna kan se er bada?

Se till att få marken utredd så att ni vet om den klarar av tyngden från en swimmingpool. Tänk på att ta reda på om ni behöver bygglov eller ej. En swimmingpool kan antingen vara nedsänkt eller stå ovan mark – ta reda på vilken sort som fungerar bäst hos er.

Att investera i en swimmingpool kan kännas kostsamt men det är en satsning som högst sannolikt lönar sig vid en eventuell husförsäljning.

Fördelar med swimmingpool

Varför ska man ha en swimmingpool? Det finns naturligtvis många anledningar och några av dem är dessa:

  • Bekvämlighet – ni slipper ta er till stranden och kan undvika trängseln där. Ni slipper dessutom alla förberedelser som ofta krävs, dvs. att packa badkläder och annat, fylla picknickkorgen med mat och att tanka samt köra er bil.
  • Avkoppling – vardagen är ofta fylld av stress och därför är det både viktigt och skönt att stressa av. En swimmingpool skapar en oas där tiden stannar och ni kan unna er välbehövlig tid för er själva.
  • Socialt – en swimmingpool blir en naturlig mötesplats och passar perfekt när ni vill anordna poolparty för familj och vänner